Бренд

Відкриття дилерського центру Case IH поблизу Львова

02 Лис 2017

2 листопада 2017 року в с. Дроговиж (Миколаївський р-н, Львівська обл.), біля перехрестя Стрийської траси і дороги на Комарно, компанія «НФМ-Агро» відкрила новий дилерський центр Case IH.

2.11.2017

«Головне завдання нових потужностей (як усіх наших представництв та дилершипів Case IH) – це максимальне наближення ресурсів і технологій до сільгоспвиробників, що сприятиме ефективності їхніх господарств. Ми робимо все, щоб забезпечити максимально швидкий відгук на запити та побажання наших клієнтів», -- підкреслила під час офіційного відкриття генеральний директор «НФМ-Агро» Ольга Кривенко.  

Невід'ємною складовою нового дилерського центру є сервісна майстерня площею 70 м², яка призначена для проведення агрегатних ремонтів: мостів, двигунів, трансмісій тощо. У ній працюватиме 5 сервісних інженерів: один закріплений за майстернею, а решта – виїжджатиме до господарств на автомобілях, оснащених усім необхідним інструментарієм.

У новому центрі поруч із сервісним відділенням розташований склад площею 110 м², який наповнений усіма найбільш затребуваними в регіоні запасними частинами. Зі слів Дениса Савельєва, доставка відсутньої рідкіснішої складової забезпечується у найкоротші терміни до складу дилершипа або прямо до господарства замовника.

«Крім того, разом із нашими партнерами ми пропонуємо повний спектр фінансових послуг, починаючи з відтермінування платежу і закінчуючи кредитом та лізингом», -- зазначила Ольга Кривенко.


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF