Бренд

Case IH на навчальному модулі «Успішний агробізнес на невеликій площі» в Сумському Національному Університеті України (СНАУ)

22 Тра 2014

​Консультант з аграрних питань Case IH в Україні, пан Йохан Татцбер, представив доповідь на тему «Рентабельність інвестицій в нову техніку».

Виступ пана Татцбера відбувся в рамках спеціалізованої модульної навчальної програми «Успішний зерновий агробізнес на невеликій площі», що впроваджується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (FAO) спільно з СНАУ за підтримки фонду «Центральна Європейська Ініціатива». У доповіді було розкрито головні техніко-економічні важелі, що дійсно доводять збільшення прибутку, економію затрат та підвищення врожайності за рахунок експлуатації техніки Case IH.

Даний захід є першим кроком Case IH в участі в освітніх програмах в Україні. Маємо надію та намір продовжувати розвиток даного напряму, щоб все більше молодих спеціалістів дізнавались про технічні та економічні переваги техніки Case IH для господарств України.

Детальніше про програму можна дізнатись тут


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF