Бренд

Історія справжнього успіху: в червні 2014 зійшов з конвеєра 150,000-й трактор серії Case IH Magnum®

22 Лип 2014

Компанiя Case IH вже понад 25 рокiв пишається тракторами серії Magnum

  • Основне гасло "Створюючи Найкраще" – якість, пiдтверджена споживачами
  • Удосконалене робоче місце оператора та неперевершена економiчнiсть споживання палива – ось головні риси сучасної серiї тракторiв Magnum​

26 років тому перший трактор серії Magnum показав світові, на що здатен цей червоний велетень у полі. Після виходу на ринок вже 150,000 машин сучасні моделі тракторів преміум класу і надалі задають найвищі стандарти в цій галузі. Відмінно показавши себе у виконанні найскладніших сільськогосподарських задач по всьому світу, включаючи нещодавній неймовірний рекорд з висівом соняшнику у Болгарії, трактори Magnum довели, що вони – це набагато більше, ніж просто потужні, надійні та зручні трактори. Кожна модель трактора Magnum унікальна, вона комплектується обладнанням на індивідуальне замовлення та оснащується відповідно до побажань кожного окремого споживача.

«Протягом багатьох років наші трактори серії Magnum, створені у повній відповідності до потреб клієнта, демонстрували неперевершену продуктивність, надійність та витривалість», – розповідає Ден Стюарт, менеджер з маркетингу продукції Case IH Tractors EMEA. «Сьогодні трактори Magnum, кожен з яких створюється в місті Расін, штат Вісконсин, США, забезпечують найвищу потужність, пропонують удосконалене робоче середовище оператора, гарантують неперевершену економічність споживання палива, а також відповідають останнім ринковим вимогам, - саме цих цілей прагнуть досягти наші інженери», – додає Стюарт.

Провідні технології
Трактори Magnum заслужили репутацію продуктивних та надійних машин, пройшовши довгий шлях від першого дня виробництва. «Колись все починалось з механічного керування, але тепер наші трактори Magnum повністю автоматизовані та оснащені ультрасучасною технологією автоматичного управління. Ми пишаємось тим, що Magnum завжди мав славу потужної та продуктивної машини», – пояснює Стюарт.

«Ще тоді наші клієнти усвідомили, що компанія Case IH знаходиться на правильному шляху, і ми невтомно продовжуємо удосконалювати наші трактори відповідно до потреб та бажань наших споживачів», – говорить Стюарт.

Технології «Ефективної потужності» для забезпечення оптимальної продуктивності.
Трактори серії Magnum обладнані трансмісією Full Powershift з перемикання всіх передач під навантаженням або безступінчатою коробкою передач (СVT), відповідно до потреб споживачів. Вони також оснащені технологією Автоматичного Управління продуктивністю та технологією Селективної Каталітичної Нейтралізації (SCR) для забезпечення максимальної продуктивності зі збереженням найменших об’ємів викидів та витрат палива. Сучасна серія тракторів Magnum представлена п’ятьма моделями потужністю від 235 до 340 к.с., які обладнані трансмісією Full Powershift з перемикання всіх передач під навантаженням або безступінчатою трансмісією CVX, а лідером серії стала модель потужністю 367 к.с. з безступінчатою коробкою передач.

«Нещодавно був створений 150,000-й трактор серії Magnum. Наш клієнт, фермер Джеррі Форсайт зі штату Іллінойс, США, колись також придбав і 100,000-й Magnum. Саме в цьому ми бачимо справжній привід для гордості за нашу продукцію першокласної якості», – наголошує Стюарт.


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF