Бренд

Конференція «Системи землеробства», м. Жашків

29 Тра 2015

​28–29 травня 2015 року в м. Жашків пройшла конференція «Системи землеробства».  Компанія Case IH підтримала захід в якості офіційного партнера.  Конференцію відвідали близько ста директорів, керівників агрономічних й інженерних служб господарств, представників компаній-постачальників, науковців.

Перший день учасники провели в конференц-залі, де вже з першої доповіді почалися жваві дискусії, які не припинялися до пізнього вечора. Програма складалася з доповідей наукового характеру, комерційних і суто практичних, що містили конкретні рекомендації аграріям. Від Case IH на заході виступав зовнішній консультант по ґрунтообробному обладнанню Йоханн Татцбер.

Другий день конференції мав суто практичний характер і був присвячений ознайомленню з досвідом роботи ТОВ «Аскольд Агро», що в Черкаській області: на полях цього господарства учасники мали змогу побачити, які результати дає застосування традиційних технологій обробітку ґрунту.

Матеріал створено на основі офіційного прес-релізу організаторів: http://www.agrotimes.net/foto/album/konferenciya-sistemi-zemlerobstva-m-zhashkiv-traven-2015-roku

  • Конференція "Системи землеробства"
  • Конференція "Системи землеробства"
  • Конференція "Системи землеробства"


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF