Бренд

Завод Case IH у Санкт-Валентині

07 Чер 2015

​Завод з виробництва тракторів Case IH та Steyr в Санкт-Валентині, Австрія, отримав Срібну відзнаку за успішне впровадження стандартів Промислових технологій світового класу (WCM), одного з найвищих всесвітніх стандартів інтегрованого управління виробничими потужностями та процесами. “Нам знадобилось всього сім років від початку програми WCM, щоб отримати Срібну відзнаку, і ми дійсно пишаємося тим, що наш завод у Санкт-Валентині став першим промисловим підприємством CNH Industrial з виробництва сільськогосподарського та будівельного обладнання в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід та Африка), що отримав цю нагороду. Санкт-Валентин давно відомий якістю та ефективністю виробництва, а тепер найвищий рівень наших стандартів було офіційно визнано та підтверджено”, - каже Андреас Кампенгубер, Директор заводу в Санкт-Валентині.

Команда, повністю віддана справі
Завод в Санкт-Валентині, що є одним з 34 промислових підприємств CNH Industrial в регіоні EMEA, має близько 600 працівників, які виробляють трактори в сегменті до 270 к.с. Окрім заводських потужностей там також знаходиться головний офіс регіону EMEA та головні представництва брендів Case IH та Steyr. “Ця відзнака – це велика честь для наших працівників, бо вона підтверджує професійність та відданість справі нашої команди в Санкт-Валентині.  Ми вкладаємо всю душу в нашу продукцію і прагнемо щодня вдосконалювати нашу роботу. Завдяки цій срібній нагороді віднині ми знаходимось в числі восьми найкращих заводів CNH Industrial в світі”, - додає Кампенгубер.

За результатами перевірки, що була проведена незалежними професійними аудиторами 27-28 травня, завод в Санкт-Валентині здобув срібну відзнаку за бездоганну організацію виробничого процесу та прекрасне знання WCM, продемонстроване працівниками по всьому заводу, а особливо - у виробничих цехах. Програма WCM покликана розвивати комплексний підхід до створення якісної продукції, яка була б екологічно чистою та ресурсоефективною. “WCM – це система, яка базується на постійному розвитку, спрямованому на усунення зайвих втрат та відходів з виробничого процесу. Ця інтегрована модель управління всіма елементами організації сконцентрована на підвищенні ефективності технічних та організаційних компонентів діяльності компанії і одночасному підвищенні її конкурентоспроможності на ринку”, - каже Кампенгубер.

Глобальна програма
Широко розповсюджене використання принципів WCM на промислових заводах CNH Industrial дозволяє всій компанії, що налічує близько 69 000 працівників у 190 країнах світу, впроваджувати спільну культуру, основану на ефективних процесах та мові, яку однаково розуміють на всіх заводах та у всіх країнах, де працює CNH Industrial. Головними цілями є усунення зайвих втрат та відходів шляхом втілення принципу “оптимального нульового показника”, який означає нуль травм, нуль дефектів, нуль відмов, нуль відходів, зменшення товарно-виробничого накопичення та пунктуальну доставку запасних частин на заводи, а звідти, відповідно, до дилерів та клієнтів. 59 заводів CNH Industrial по всьому світу залучені до Програми впровадження стандартів промислових технологій світового класу, і на даний момент вони здобули дев’ять срібних відзнак та 18 бронзових.

“Надійні процеси є важливою частиною WCM; ми вдосконалили всі наші етапи збирання, щоб мати змогу робити все ідеально з першого разу. Це гарантує, що всі робочі вузли та додаткові функції будуть виконані на оптимальному рівні якості. В той же час нам вдалося скоротити відстань, яку мають долати пішки деякі з наших працівників під час збирання тракторів, завдяки чому зменшується фізична втома та заощаджується час”, - пояснює Кампенгубер.


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF