Продукт

Case IH на дні поля АДНЦ

15 Вер 2016

​15 вересня 2016 року на базі УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого в стм Дослідницьке Київської області пройшов день поля АДНЦ. Захід зібрав біля1200 спеціалістів сільськогосподарської галузі та людей небайдужих до сільського господарства.

Одразу після урочистих слів глядачі та гості Дня Поля мали змогу перейти до вільних демонстрацій можливостей техніки.  Вже другий рік поспіль на Дні поля Case IH представляє наймасштабнішу демонстрацію техніки як в полі так і в статичній зоні. Зокрема, в роботі продемонстровано:
• Роботу комбайнів Axial Flow на пшениці, сої та кукурудзі.
• Трактор Quadtrac 500 в тандемі з культиватором True-Tandem 330 Turbo
• Трактор Steiager 500 в тандемі з дисковою бороною True-Tandem 370
• Трактор Magnum 370 cvx в тандемі прес-підбирачем LB 434
• Трактор Magnum 380 Rowtrack в тандемі з дисковим глибокорозпушувачем Ecolo-Tiger 870
• Обприскувач Patriot 4430

На стенді компанії Case IH було презентовано весь модельний ряд тракторів, починаючи від Quantum 75 N номінальною потужністю 75 к.с. та закінчуючи Steiger 500 номінальною потужністю 500 к.с. Справжньою родзинкою статичної площі Case IH став трактор Optum 300 номінальною потужністю 300 к.с. – абсолютна новинка для українського ринку. Трактор в минулому році отримав статс «Машина року» в Німеччині.

В церемонії відкриття Дня Поля взяли участь заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, аграрний аташе пан Херман Інтенман, керівник департаменту Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини пані Антє Фрезе, координатор проектів GFAConsultingGroupGmbH представників зі Східної та Центральної Європи пані Анна Лісон-Кульке, а також директор ДНУ УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого Володимир Іванович Кравчук та координатор проекту АДНЦ Рене Мілке.


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF