Бренд

Придбання 8-ми комбайнів Case IH Axial-Flow ПрАТ «Зерно-продукт МХП»

10 Лис 2017

Наприкінці вересня 2017 року в Бершадській філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» відбулась знакова подія – обмін старих комбайнів Claas на 8 нових Case IH Axial-Flow 6130 та 6140 за програмою Trade-in. Учасниками угоди виступили три сторони: власне ПрАТ «Зернопродукт МХП», компанія Case IH та офіційний дилер сільгосптехніки «Торговий дім «Агроальянс».

Урочиста передача шести Axial-Flow 6130 та двох Axial-Flow 6140 відбулася на полях МХП,
розташованих на Вінниччині, за присутності директора «Зернопродукт МХП» Володимира Онуки, бізнес-директора Case IH Юрія Єгорова, директора з продажів ТД «Агроальянс» Павла Яцути, регіонального керівника ТД «Агроальянс» Віктора Черняка та представників преси.

«Загалом у нас в обробітку приблизно 93 тисячі га землі. Переважно вирощуємо кукурудзу, соняшник, ріпак та сою. Якісне оновлення парку техніки напрошується вже не перший рік, адже маємо забезпечити оперативне збирання врожаю на значних площах. Надзвичайно важливою є якість збирання – без втрат і з мінімальним відсотком травмованого зерна. Маю сказати, що нові комбайни Case IH уже показали чудові результати. Після того, як вони пройшли по соняшнику, там буквально нічого збирати – все в бункері!» – ділиться своїми враженнями директор «Зернопродукт МХП» Володимир Онука.

Партія нових зернозбиральних комбайнів Case IH була придбана агрохолдингом «Зернопродукт МХП» у ТД «Агроальянс» на умовах trade-in. Цей підхід є дуже зручним для багатьох агровиробників, які бажають оновити свій парк сільгосптехніки. Втім, у будь-якому разі такі машини у вмілих руках здатні повністю окупити вартість свого придбання впродовж двох-трьох сезонів. Ще одна обов’язкова умова придбання та ефективної експлуатації техніки – це налагоджений сервіс та постачання запчастин. За компанією «Зернопродукт МХП» на постійних засадах закріплено відразу три сервісні інженери. Вони не лише забезпечуватимуть своєчасне технічне обслуговування зернозбиральних комбайнів та іншої техніки, а й провадитимуть належну консультаційну підтримку в усьому, що стосується роботи машин. Це передусім технологічні налаштування, що є особливо важливим під час переходу на збирання тієї чи іншої культури.

«У нас є поля і по 200, і по 400 гектарів. Є підрозділи, на яких доводиться обробляти
невеликі поля із нерівним рельєфом. Тому оптимальний варіант для нас – це надійні високопродуктивні комбайни середньої потужності. Їх можна оперативно перекидати з одного поля на інше, швидко збирати врожай і прямувати до наступного, – пояснює директор «Зернопродукт МХП» Володимир Онука.

Зі свого боку бізнес-директор Case IH Юрій Єгоров наголошує, що на сьогодні комбайни 6-ї серії Axial-Flow є найзатребуванішими серед українських аграріїв – частка їх продажів сягає 44% від загальної кількості проданих машин. Утім, усі без винятку машини та агрегати американського бренда розраховані на ефективну роботу в межах визначеного сегмента продуктивності.


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF