Бренд

Компанія Case IH призначає віце-президента в регіоні Європи

18 Тра 2020

Вілле Мансіккамакі (Ville Mansikkamäki) призначений віце-президентом Case IH Європа/ Організаційні зміни є частиною стратегії розвитку CNH Industrial «Transform 2 Win»

Компанія Case IH оголосила про призначення Вілле Мансіккамакі (Ville Mansikkamäki) на посаду віце-президента Case IH Європа. Він замінить Тьєррі Панадеро, який обійняв посаду директора CNH Industrial з комерційних операцій сільськогосподарського сектора в Європі.

Оголошуючи про дане призначення, пан Панадеро сказав наступне: «Мені дуже приємно запросити Вілле до нашої компанії. Він має 20 років досвіду міжнародної роботи на позиціях в продажах, маркетингу, підтримці клієнтів та постачанні запасних частин, і цей потужний доробок стане цінною складовою успішного розвитку Case IH в Європі».

Пан Мансіккамакі  є випускником Технологічного інституту Раума у Фінляндії, де він отримав ступінь бакалавра наук (BSc) з логістики, матеріалів та управління ланцюгами постачання. Він приєднався до Valtra Inc в якості менеджера з обслуговування клієнтів в 2001 році, а потім отримав ступінь магістра з ділового адміністрування (EMBA) в Університеті Ювяскюля. Після обіймання ряду посад в Valtra Inc та її материнській компанії, Agco Corporation він займав пост директора з продажів Valtra EAME (Європа, Африка, Близький Схід) протягом семи років, перед тим як приєднатися до компанії Case IH.

Його призначення є частиною більш масштабної реорганізації CNH Industrial в рамках стратегії корпоративного розвитку «Transform 2 Win» (Трансформація задля перемоги), яка дозволить п'яти операційним сегментам Групи повністю розкрити свій потенціал і трансформувати свою загальну структуру. Цей новий підхід дозволить вивести на максимально ефективний рівень управління компанією та підвищити її гнучкість, узгодити інвестиційні пріоритети та стимули, задовольнити відповідні бізнес-потреби кожного сегмента і оптимізувати структуру витрат і капіталу CNH Industrial. Це дозволить зміцнити позиції компанії та забезпечити прибуткове зростання бізнесу за рахунок збільшення інвестицій в продукти, технології, операції, співробітників і канали.

Завдяки стратегії «Transform 2 Win» Case IH прагне посилити свої позиції в Європі в якості постачальника комплексної лінійки потужних, надійних, високопродуктивних продуктів та найкращих в галузі технологій, спрямованих на підвищення ефективності та продуктивності роботи фермерів.


Завантажити PDF