Бренд

Відкриття дилерського центру Case IH в Борисполі

31 Сер 2017

31 серпня 2017 року в м. Бориспіль (Київська обл.) за адресою вул. Новопрорізна, 8а було відкрито нове представництво компанії Titan Machinery Ukraine, офіційного дистриб'ютора техніки Case IH.

31.08.2017

«Мені дуже приємно відкривати на Лівобережжі новий дилерський центр, який збудовано за сучасними технологіями та відповідно до суворих вимог Case IH. Ми давно хотіли створити його, адже розуміли: аби бути ближчим до наших клієнтів, ми повинні бути присутні на обох берегах Дніпра. Відкриття нових потужностей припало на рік 175-річного ювілею Case IH. На її техніці виросло не одне покоління аграріїв в усьому світі», - наголосив генеральний директор  Titan Machinery Ukraine Юрій Алаторцев.

Після офіційної церемонії відкриття численні відвідувачі оцінили новозбудовані потужності: 3 сервісних бокси загальною площею 750 м², у яких, крім стандартного інструментарію, задіяні кран-балка, а також вилочний і фронтальний навантажувачі. Ця техніка дозволяє швидко, але якісно розібрати до рами будь-якого представника лінійки техніки Case IH: від тракторів Quantum (75 к.с.) і Farmall (110 к.с.) до самохідних обприскувачів Patriot та 9-ої, флагманської, серії зернозбиральних комбайнів Axial-Flow™.

«На сьогодні тут працює 5 інженерів (неповний штат, відкрито кілька відкритих вакансій), кожен із яких є експертом в окремій галузі: трактори, комбайни, обприскувачі, точне землеробство тощо – вони самостійно закривають всю лінійку техніки, яку ми продаємо. Інженери мають сервісні автомобілі, які оснащені всім необхідним обладнанням для діагностування та ремонту техніки в полі», -- зазначив технічний директор Titan Machinery Ukraine Віталій Гузієватий.

Після приміщень сервісного обслуговування присутні оглянули й новий, але вже заповнений продукцією собівартістю $300 тис. склад запасних частин площею 150 м². «Його потужності доповнюють нашу мережу з 14 складів запасних частин в Україні та дозволяють оперативно забезпечити потреби клієнтів у радіусі 70 км», -- звернув увагу заступник голови відділу запчастин Данило Короткий.


Завантажити Zip-архів Завантажити PDF